Ruokailu

 

Lounas

Suosittelemme lounastamaan Itä-Suomen kampusalueen lounasravintoloissa omatoimisesti seuraavien vaihtoehtojen mukaisesti.

Vaihtoehtoinasi ovat esimerkiksi: Ravintola Aura, Ravintola Carelia ja Ravintola kampus Bistro. Jokaisessa ravintolassa on myös tarjolla kasvisruokavalio, mutta erityisesti kasvisruokaan keskittynyt lounaslista löytyy Metrian kampusalueelta, Wicked Rappid Metria -ravintolasta.

Kaikki kampusalueen lounasravintolat löydät kootusti: https://www.uef.fi/fi/kampusravintolat, josta myös lounaslistat ovat nähtävissä.

 

Konferenssi-illallinen Ravintola Sulossa 

(ilmoittautuminen päättyy 25.1.)

Ensimmäisen symposiumipäivän päätteeksi maanantaina 5.2. järjestämme konferenssi-illallisen Ravintola Suloon. Illallinen on osallistujalle omakustanteinen, ja se maksetaan ravintolaan suoraan 36 €/ hlö. Huomioithan, että illalliselle ilmoittautuminen päättyy 25.1.2024, ja se tapahtuu ilmoittautumislomakkeen kautta, mikä löytyy kohdasta "ilmoittautuminen". Tämän jälkeen tulevia ilmoittautumisia illalliselle emme valitettavasti huomioi. (Symposiumin ilmoittautuminen on avoinna ohessa olevan lomakkeen kautta ilmoittamamme aikataulun mukaisesti tammikuun loppuun saakka.)

Sijainti:  Länsikatu 15, Joensuun Tiedepuisto (80100 Joensuu)