MAAILMA – teologinen symposiumi

Aika: 10.-11.2.2020
Paikka: Itä-Suomen yliopisto, Aurora II -rakennuksen sali AU100

Karjalan teologinen seura järjestää 10.–11.2.2020 kahdeksannen symposiumin Joensuussa.

Tämänkertainen teema on MAAILMA. Teemaa tarkastellaan maailmankatsomusten ja ihmisen maailmassa toimimisen näkökulmista. Symposiumissa käsiteltäviä aiheita ovat muun muassa ihmistenväliset konfliktit, kirjallisuuden ja todellisuuden suhde, kirkkojen ekologinen ajattelu sekä luonnonsuojelun paikalliset kysymykset. Symposiumi on tarkoitetti seurakuntien työntekijöille, teologian ja muiden alojen yliopisto-opiskelijoille sekä kaikille muille aiheesta kiinnostuneille.

Symposiumissa esiintyy tälläkin kertaa nimekäs asiantuntijajoukko, joka on lähtenyt mukaan talkooperiaatteella. Tiistain 11.2. aamupäivän ohjelmassa on paneelikeskustelu, joka pureutuu ajankohtaiseen kysymykseen ihmisen ja ympäristön suhteesta Pohjois-Karjalassa. Millä tavoin yksilöitten ja yhteisöjen arvot ja pyrkimykset ovat yhteen sovitettavissa luonnon monimuotoisuuden suojelemisen kanssa?

Symposiumi järjestetään Itä-Suomen yliopiston Aurora II -rakennuksen salissa AU100. Salissa on tilaa 250 osallistujalle.  Kaikkia osanottajia pyydetään ilmoittautumaan 31.1.2020 mennessä.

Symposiumin ilmoittautumismaksu on 20e.  Symposiumiin on kuitenkin vapaa pääsy:
-  Itä-Suomen yliopiston opiskelijoilla ja jatko-opiskelijoilla sekä henkilökunnalla,
-  KTS:n jäsenillä, jotka ovat maksaneet vuoden 2019 jäsenmaksun,
-  jäsenmaksunsa maksaneiden KTS:n kannatusjäsenten (seurakuntien/tuomiokapitulien) työntekijöillä.

KTS:n jäsenyyttä voi hakea ilmoittamalla siitä seuran sihteerille sähköpostilla osoitteeseen ktssihteeri@gmail.com

Ks. tarkemmat ohjeet. Jäsenmaksu on 20 e henkilöjäseniltä ja 120 e kannattajajäseniltä, esimerkiksi seurakunnilta.

Symposiumin juliste, tarkat ohjelmatiedot ja linkki ilmoittautumislomakkeeseen löytyvät kotisivujen Symposiumi 2020 -osiosta https://www.karjalanteologinenseura.fi/symposiumi-2020/.